De E Playzone en Stichting Leergeld Maastricht en Heuvelland

Stichting Kids Factor is verheugd om bekend te maken dat sinds kort Stichting Leergeld en de E Playzone een partnerschap zijn aangegaan om kinderen bij gezinnen met een laag inkomen de mogelijkheid te bieden om de E Playzone te bezoeken. Wij steunen enthousiast dit initiatief en hopen hiermee veel kinderen aan het bewegen te krijgen.

Wat doet Stichting Leergeld Maastricht en Heuvelland

‘Alle kinderen mogen meedoen’ realiseert Stichting Leergeld Maastricht en Heuvelland door gezinnen met een laag inkomen financieel of in natura te ondersteunen bij binnen- en buitenschoolse kosten van hun leerplichtige kinderen.

Ouders of verzorgers kunnen bij Leergeld Maastricht en Heuvelland een aanvraag indienen om hun kind(eren) te laten meedoen. Meedoen kan in principe op vier verschillende gebieden: onderwijs, sport, cultuur of welzijn. Via sport kan een kind leren omgaan met andere kinderen en leren omgaan met winnen en verliezen. Wij werken samen met het Jeugdsportfonds en hebben samen al veel gezinnen kunnen helpen met het betalen van de contributie van een sportclub. Soms kunnen we ook helpen als het gaat om kleding of om spullen die nodig zijn om te sporten.

Als jij graag de E Playzone wilt bezoeken maar het is financieel niet mogelijk surf dan naar de site van Stichting Leergeld Maastricht en Heuvelland en kijk of je in aanmerking komt voor ondersteuning.

De E Playzone biedt leuke en speciale arrangementen voor deze kinderen zodat ze optimaal kunnen genieten van de beweeggames en de fysieke sociale interactie met andere kinderen.

Je kunt alle informatie vinden op: www.leergeldmaastrichtenheuvelland.nl of mail naar info@maastrichtenheuvelland.leergeld.nl.

—————————————————————————————–

Wij zijn zeer verheugd te kunnen meedelen dat de E Playzone gaat vanaf mei gaat starten met kinderfeestjes en tienerfeestjes.! Verder is de E Playzone ook geschikt voor een sportief bedrijfsuitje of cliënten van een instelling,

In de E Playzone staat interactief bewegen centraal: met behulp van de nieuwste technologieën worden deelnemers op speelse wijze uitgedaagd om te werken aan het behoud en de verbetering van de gezondheid op sportief en sociaal vlak.

De E Playzone is toegankelijk voor iedereen en is tevens bedoeld als ontmoetingsplaats om verbindingen te leggen tussen verschillende doelgroepen. 

Van jong tot oud, van kinderfeestjes tot bedrijfsuitjes: voor iedereen kan een programma op maat samengesteld worden.
 
Wilt u bijvoorbeeld met een groepje kinderen, leerlingen, cliënten of medewerkers de E Playzone bezoeken? Vul dan het contactformulier in en we nemen binnen 3 dagen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.